tag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post2105561972477790243..comments2024-02-14T11:14:31.072+01:00Comments on Domowe Frykasy: PissaladièreJoanna Genderkahttp://www.blogger.com/profile/16749705027839419677noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-3336231355264523572014-03-29T11:49:38.893+01:002014-03-29T11:49:38.893+01:00Hihihi! Nie, podaje ją bez sosu, ale cebula podcza...Hihihi! Nie, podaje ją bez sosu, ale cebula podczas pieczenia puszcza sok, więc tarta absolutnie nie jest sucha. Serwowałam ją z roszponką, rzodkiewkami i pestkami słonecznika polanymi winegretem z tahini i różowym pieprzem. Joanna Genderkahttps://www.blogger.com/profile/16749705027839419677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-37427353893225094822014-03-28T15:52:21.168+01:002014-03-28T15:52:21.168+01:00Wygląda tak bombowo, że większego smaka nie mogłaś...Wygląda tak bombowo, że większego smaka nie mogłaś mi narobić :/ Podajesz ją z jakimś sosem?Gawełnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-22907131426233604242014-03-28T15:28:26.068+01:002014-03-28T15:28:26.068+01:00wygląda smacznie:)wygląda smacznie:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.com