tag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post441632573763222511..comments2024-02-14T11:14:31.072+01:00Comments on Domowe Frykasy: JAGLANE KOTLETY Z MARCHEWKĄ ( wegańskie i bezglutenowe)Joanna Genderkahttp://www.blogger.com/profile/16749705027839419677noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-23438427318850138572015-02-27T09:46:03.012+01:002015-02-27T09:46:03.012+01:00Bardzo mi się podoba użycie kaszy jaglanej w tym p...Bardzo mi się podoba użycie kaszy jaglanej w tym przepisie. Kurkumy akurat nie lubię, ale myślę, że bez niej też będą smaczne :)Katarzynahttps://www.blogger.com/profile/03437852095382571646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-39514054274088591412015-02-14T22:25:24.662+01:002015-02-14T22:25:24.662+01:00Dziękuję! :)Dziękuję! :)Nataliehttps://www.blogger.com/profile/05571175972449090054noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-60181448224396154362015-02-14T17:03:23.462+01:002015-02-14T17:03:23.462+01:00Najlepiej byłoby zamrozić masę przed smażeniem i p...Najlepiej byłoby zamrozić masę przed smażeniem i potem usmażyć je tuż przed jedzeniem. Ale jeśli masz naprawdę mało czasu, możesz zamrozić już usmażone kotlety. Po prostu będą trochę mniej chrupiące.Joanna Genderkahttps://www.blogger.com/profile/16749705027839419677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6681956315608035266.post-80581447108041883792015-02-14T14:50:51.063+01:002015-02-14T14:50:51.063+01:00Myślisz, że mogę część po zrobieniu zamrozić? Gdy ...Myślisz, że mogę część po zrobieniu zamrozić? Gdy nie miałabym czasu na obiad po prostu odmroziłabym je i odgrzała.Nataliehttps://www.blogger.com/profile/05571175972449090054noreply@blogger.com